Ühel erilisel septembriõhtul avaneb võimalus kogeda elegantsi ja maitsete täiuslikkust,
kui kohtuvad Itaalia pereveinimaja Tenuta Scuotto hoolikalt valitud veinid ning peakoka Martin Meikase viiekäiguline menüü.
Tenuta Scuotto asub Lapio linnakeses Campania piirkonnas, Irpinia südames – viljakal ja ajaloolisel viinamarjakasvatusalal. Istandused paiknevad umbes 480–500 m kõrgusel merepinnast, Monte Tuoro kaitse all. See kõrgus koos vulkaanilise pinnase, ööpäevase temperatuuri kõikumise ja pidevate tuultega loob ideaalse mikroklimaatilise tasakaalu suurepäraseks viinamarjade küpsemiseks.
Veinimaja asutasid isa ja poeg – Eduardo ja Adolfo Scuotto – kes koos veinivalmistaja Angelo Valentínoga on pühendunud looma veine, mis peegeldavad tugevalt kohaliku maapinna iseloomu, traditsioone ja nende enda kirge veini vastu.
Tenuta Scuotto ei ole kuigi suur (umatud 9 hektarit ja umbes 60 000 pudelit aastas), kuid pühendumus kvaliteedile on silmapaistev. Nad rakendavad integreeritud pestitsiidijuhtimist (IPM), kasutavad ainult looduslikke väetisi ja hooldavad viinapuuvälja käsitsi ning piiratud saagikusega. Kuigi nad ei ole orgaaniliselt sertifitseeritud, järgivad nad väga säästvat ja maakeskset lähenemist.
Veinid, mis jõuavad Teie klaasi, on haruldased, isikupärased ja autentsed – otse Campania südamest.
Nende kõrvale pakume Teile personaalset teenindust ja sommeljee juhendatud maitserännakut, et iga hetk sellest õhtust oleks meeldejääv.
Pileteid saab soetada dinnerbookingust, O2 restorani kodulehet või piletilevist !