18 Авг, 2025
alustasime 02 VEINIKOOLITUSTEGA
18 Авг, 2025
alustasime 02 VEINIKOOLITUSTEGA

ПОДЕЛИТЬСЯ НОВОСТЬЮ

ПОДЕЛИТЬСЯ НОВОСТЬЮ

Koolitused O₂ restorani sommeljee Vladimer Koppeli juhendamisel pakuvad suurepärast võimalust tutvuda veinikultuuriga ning arendada oma teadmisi ja oskusi veinide maailmas.

Vladimer, olles oma ala ekspert, jagab osalejatele põhjalikke teadmisi erinevatest veinipiirkondadest, viinamarjasortidest ja veinide maitsmisest.

Osalejad saavad õppida erinevatest veinipiirkondadest, viinamarjasortidest ning veini maitsmisest. Koolitus hõlmab nii teoreetilisi teadmisi kui ka praktilisi maitsmiskogemusi, mille kaudu õppida hinnata veini kvaliteeti ning valida sobiva veini erinevate toitude kõrvale. Sobib nii algajatele kui juba kogenud veinsõpradele, pakkudes unikaalse võimaluse veinikultuuri avastamiseks ja oma oskuste täiendamiseks.

Lisaküsimuste korral ja broneerimiseks kirjuta info@o2restoran.ee või helista +372 58 02 0020

НОВОСТИ

Parim toit on isetehtud – Aroni elamus O₂ restoranis

Parim toit on isetehtud – Aroni elamus O₂ restoranis

Unistuste Päeva raames täitus ühe vahva poisi, Aroni, suur soov – veeta päev, kus ta saab ise süüa valmistada, õppida parimatelt kokkadelt ja nautida kõike, mida üks tõeline maitseelamus pakkuda suudab. Selleks suundusimegi Maakri kvartalisse, kus meid ootas...

Restoran O2 – neli elementi, üks elamus

Restoran O2 – neli elementi, üks elamus

Kui loodus inspireerib arhitektuuri ja maitsete maailm põimub kultuurikihtide vahel, sünnib midagi ainulaadset. Restoran O2 ei ole lihtsalt söögikoht – see on elamus, mis ühendab neli loodusjõudu: vee, tule, õhu ja maa. Iga detail, alates interjöörist kuni...

Peakokk Martin Meikas soovitab: kesksuvise aiapeo maitsev menüü

Peakokk Martin Meikas soovitab: kesksuvise aiapeo maitsev menüü

Suve tipphooajal, kui aedades valmivad värsked köögiviljad ja ilmad kutsuvad sõpradega kokku saama, jagab restorani O2 peakokk Martin Meikas inspireerivaid ideid, kuidas korraldada üks tõeliselt meeldejääv aiapidu. Menüüs võiks olla kohalikke tooraineid, lihtsust ja...